Dosign Academy

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen die wij regelmatig krijgen. Staat jouw vraag hier niet tussen of kom je er niet uit?

Neem contact op
Vragen over Dosign Academy

Dosign Academy is een kwalitatief trainingsbureau binnen de technische sector. Met een uitgebreid aanbod in technische opleidingen, vaktechnische modules en persoonlijke vaardigheidstrainingen helpen we het maximale uit jezelf of je team te halen.

Onze vakinhoudelijke en managementtrainingen zijn ontwikkeld voor technische professionals met MBO+, HBO en universitair werk- en denkniveau.

Voldoe jij hieraan en heb je een functie waarbij techniek een centrale rol speelt, zoals een (service)monteur, tekenaar, analist, engineer of ontwerper? Of heb je een technisch vak met bedrijfskundige, commerciële en/of managementtaken? Dan hebben wij het beste opleidingstraject voor je.

Bij Dosign Academy ben je verzekerd van hooggekwalificeerde en vakbekwame trainers. Wij werken uitsluitend met trainers die jarenlange werkervaring hebben in de technische branche. Hun training en ontwikkeling heeft onze continue aandacht, met als resultaat: hoogwaardige opleidingen en trainingen die gericht zijn op de praktijk van nu.

Onze trainers

Dosign richt zich op het werven, selecteren en detacheren van hoogopgeleide engineers. Zo vind je bij Dosign vacatures of kun je als werkgever een vacature met ons delen. Dosign Academy is een opleidingsinstituut dat zich richt op het scholen, opleiden en coachen van technici.

Nee, onze zusterorganisatie Dosign staat volledig los van Dosign Academy. Het is dus niet verplicht om te werken voor Dosign om een opleiding te kunnen volgen bij Dosign Academy.

Via ons inschrijfformulier op de website kun jij je direct inschrijven. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op ons op via telefoonnummer +31 (0)10 244 09 44 of via ons contactformulier.

Bij Dosign Academy ademen wij techniek. Door onze jarenlange ervaring en dankzij onze betrokken en professionele docenten, die zelf op vooraanstaand niveau functioneren in de praktijk, weten we voor welke uitdagingen technici worden gesteld. Deze liefde voor techniek vertalen wij naar kwalitatievere trajecten, up-to-date lesmateriaal en herkenbare casussen en situaties.

Dus ben jij op zoek naar een kwalitatief trainingsbureau dat flexibel met je meedenkt en je eerlijk adviseert over jouw carrière, dan ben je bij Dosign Academy aan het juiste adres!

Jazeker, in ons nieuwsoverzicht is zichtbaar welke open avond op de planning staat. Tijdens een open avond geeft een van onze vakdocenten een duidelijk beeld van de opleiding. Denk hierbij aan de inhoud, het programma, de werkwijze, rooster, etc.

Onze vaktechnische trainingen en opleidingen zijn ontwikkeld voor technische professionals met MBO+, HBO en universitair werk- en denkniveau. Wij adviseren jou graag bij het vinden van een passende opleiding, training of cursus!

Deze ontvang je op jouw eerste lesdag van de opleiding. Mocht je dan afwezig zijn of op een later moment instromen dan sturen we het lesmateriaal naar je toe per post.

Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum. Onze betalingsvoorwaarden staan vermeld op onze website, offertes en het inschrijfformulier.

Ja, dit is mogelijk. Onze opleidingen zijn verdeeld in verschillende lesblokken per jaar. Wij bieden de mogelijkheid om per blok te betalen.  

Ja, in het geval van een opleiding ontvang je per afgerond blok een certificaat. Voor het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een diploma. Bij onze trainingen / cursussen ontvang je op jouw laatste cursusdag een certificaat.

De Piping Design opleidingen van Dosign Academy zijn gecertificeerd door de Stichting Platform Piping Design (SPPD). De stichting die wordt ondersteund door een groot aantal Engineering bedrijven onderschrijft de kwaliteit van onze opleiding. Via deze link lees je hier meer over!

Vragen voor werkgevers

Ja, Dosign Academy heeft speciaal voor bedrijven en organisaties trajecten die op maat kunnen worden samengesteld. Neem contact op via 010-2440944 om de mogelijkheden te bespreken.

Lees hier meer over onze maatwerk & incompany trajecten.

Privacy

Heb je vragen over je persoonsgegevens? Bekijk hier ons privacy statement. Hierin leggen wij uit wat we precies met je persoonsgegevens doen en hoe we hier mee omgaan.

Heb je vragen of heb je een verzoek om je privacyrechten uit te oefenen? Neem dan contact op met onze functionaris gegevensbescherming via 010-4770101 of [email protected].