Dosign Academy
Samenwerking Dosign Academy en SPPD
Nieuwsoverzicht
Nieuws
Samenwerking Dosign Academy en SPPD

Wij wensen u veel succes met uw opleiding in de Piping. Daarmee maakt u een goede start in een veelzijdig, uitdagend en boeiend vakgebied.

De Piping Design opleidingen van Dosign Academy zijn gecertificeerd door de Stichting Platform Piping Design (SPPD). Deze Stichting is een samenwerkingsverband van engineering bedrijven die, vanuit de behoefte aan piping professionals, de krachten verenigd hebben om dit mooie, onbekende, vak de aandacht te geven die het verdiend.

De inhoud, lessen en examens van de Piping opleidingen van Dosign Academy sluiten aan bij de vereisten die de industrie stelt aan piping designers en die door de Stichting zijn vastgelegd in kern-vereisten, zogenaamde eindtermen. SPPD ondersteunt de piping opleiding van Dosign dan ook van harte!

Wij vertrouwen erop dat u na afronding van uw Piping opleiding een solide basis heeft om bij één van de bij SPPD aangesloten bedrijven mee te werken aan het ontwerpen van veilige en functionele installaties in een piping design of engineering rol.

SPPD wordt door de volgende bedrijven ondersteund: Worley, FMC Technip, McDermott, Bilfinger Tebodin, Fluor, SPIE, KH engineering, SBM, Vicoma, IV, KCI, VIRO.Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van technische opleiding en training binnen Dosign Academy? Of wil je advies van een specialist? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10 244 09 44 of email [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Meer interessante nieuwsberichten

image
ArtikelDosign Academy

Even voorstellen: Dosign Academy

Even voorstellen... Dosign Academy, building a future on knowledge
image
ArtikelOpleiding

Blended opleiding Piping Design en Engineering

Een unieke combinatie van online én klassikale lessen
image
ArtikelDosign Academy

Trainer aan het woord: Marlon Pricken

"Als ik mijn bèta achtergrond vertel en mijn guilty pleasure deel, verschijnt er gelukkig altijd een glimlach bij iedereen en kan ik bijna een zucht van verlichting horen."