Dosign Academy
Instrumentatie Engineering
Aanbod
Instrumentatie Engineering
  • Locatie
    Meerdere locaties
  • Duur
    37 dagdelen

Algemene informatie

In de procesindustrie staat efficiëntie steeds meer centraal. Efficiency op het gebied van productie, maar ook in termen van energieverbruik en CO2-uitstoot. Om deze efficiëntie te vergroten spelen meet- en regeltechnische systemen een cruciale rol; het werk van Instrumentatie Engineers. De vraag naar deze experts is gigantisch. En het aanbod is gering. Met een Dosign Academy-diploma op zak ben jij klaar voor een efficiënte toekomst.

Lesinhoud

Dosign Academy heeft een exclusieve opleiding die jou alles leert over het ontwerpen van procesgerichte instrumentatiesystemen. Deze meet- en regelinstrumenten worden vaak ingezet voor de configuratie van installaties in industrieën met geautomatiseerde processen zoals chemische- of productie-installaties. Tijdens de opleiding kom je erachter welke verschillende meet- en regelinstrumenten er zijn, hoe je ze kunt inzetten en op welk moment je moet kiezen voor welk instrument. Uiteraard komen ook de veiligheidsregels en raakvlakken met andere disciplines aan bod. Vraag voor het volledige lesprogramma vrijblijvend onze brochure aan!

Doelgroep

De opleiding Instrumentatie Engineering is bij uitstek geschikt voor professionals op HBO niveau die zich willen verdiepen in de meet- en regelsystemen (Instrumentatie), zoals de procesindustrie deze toepast.

Maatwerktrajecten

Dosign Academy ontwikkelt ook onderwijsprogramma's in opdracht van bedrijven en overheidsinstellingen. Veel organisaties vinden het prettig om een technische opleiding of training volledig af te stemmen op de eigen bedrijfssituatie. Niet alleen inhoudelijk, ook organisatorisch. Vanuit die specifieke wensen en kennisbehoefte van individuen of afdelingen denken we graag mee om doelstellingen en ambities te vertalen naar een technische opleiding of training op maat.
Klaar voor de volgende stap in je carrière?
Er zijn op dit moment nog geen data beschikbaar voor deze opleiding/training.
Meer dan 5 deelnemers of geen passende datum gevonden?
Gerelateerde programma's
Start: neem contact op
Industriële Automatisering
Opleidingen
39 dagdelen

Ben je op zoek naar een parttime opleiding in een technisch vakgebied met toekomst? Of ben je al werkzaam in de Industriële Automatisering …

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: 7 november 2024
Verdiepingsmodule 2: Explosieveiligheid (ATEX)
Technische trainingen
6 dagdelen
Rotterdam

Explosiegevaar kan zich voordoen binnen alle organisaties waar gewerkt wordt met brandbare gassen, dampen of poeders

Dosign Academy
Niek van der Gaast
Dosign Academy
Start: neem contact op
Training Cybersecurity
Technische trainingen
1 dagdeel

Cybersecurity is het verdedigen van computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en gegevens tegen schadelijke …

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy