Dosign Academy
Industriële Automatisering
Aanbod
Industriële Automatisering
  • Locatie
    Meerdere locaties
  • Duur
    39 dagdelen

Algemene informatie

Ben je op zoek naar een parttime opleiding in een technisch vakgebied met toekomst? Of ben je al werkzaam in de Industriële Automatisering en wil je jouw kennis en ervaring verbreden of juist verdiepen? Met de twee jaar durende opleiding Industriële Automatisering van Dosign Academy heb je een goede troef in handen voor een (verdieping van je) carrière in dit veelzijdige vakgebied.

Bij Dosign Academy hebben we besloten blended learning toe te passen. Dit is een combinatie van online en fysieke lessen, waarbij de online lessen en de fysieke bijeenkomsten elkaar ondersteunen. Deze manier van lesgeven biedt veel flexibiliteit. De cursist kan vanuit huis de online lessen digitaal volgen en opdrachten en praktijksituaties bespreken tijdens de fysieke bijeenkomsten.

Lesinhoud

Tijdens de opleiding wordt uitgebreide kennis en ervaring opgedaan over de vele disciplines binnen het vakgebied. Denk aan besturingstechnologie, programmeren, elektrotechniek, regeltechniek, SCADA en DCS, hydraulische- en luchtgestuurde systemen, industriële netwerken etc.. Bovendien krijgen deelnemers inzicht in het vormgeven van een project, het opzetten van een ontwerp en het implementeren hiervan in de praktijk. Kortom: de opleiding leert alles over het opzetten, aansturen en optimaliseren van complexe geautomatiseerde processen en systemen. Vraag voor het volledige lesprogramma vrijblijvend onze brochure aan!

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor Professionals op HBO niveau die zich willen ontwikkelen naar de positie van Engineer Industriële Automatisering. Je doet kennis en ervaring op in de vele disciplines die vallen onder de industrietak Industriële Automatisering.

De trainers

Je krijgt les van ervaren, gepassioneerde professionals uit de praktijk. Deze trainers zien het als een uitdaging om creatieve technici op te leiden in het vak en hen te helpen om de kansen in hun carrière te pakken. Hun brede praktijkervaring zorgt ervoor dat de opleiding vooral interactief is en verder gaat dan de boeken en de plaatjes.
Klaar voor de volgende stap in je carrière?
Er zijn op dit moment nog geen data beschikbaar voor deze opleiding/training.
Meer dan 5 deelnemers of geen passende datum gevonden?
Gerelateerde programma's
Start: neem contact op
Instrumentatie Engineering
Opleidingen
37 dagdelen

In de procesindustrie staat efficiëntie steeds meer centraal

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: 7 november 2024
Verdiepingsmodule 1: Explosieveiligheid (ATEX)
Technische trainingen
4 dagdelen
Rotterdam

Explosiegevaar kan zich voordoen binnen alle organisaties waar gewerkt wordt met brandbare gassen, dampen of poeders

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: 9 oktober 2024
Training Basiskennis Functionele Veiligheid (SIL)
Technische trainingen
2 dagdelen
Rotterdam

De veiligheid van industriële installaties is van groot belang voor de medewerkers, het milieu en de beheerder

Dosign Academy
Niek van der Gaast
Dosign Academy