Dosign Academy

Incompany & MaatwerkNaast de reguliere technische opleidingen, trainingen en traineeships biedt Dosign Academy de mogelijkheid om onze trainingen en opleidingen aan te passen aan je specifieke behoeften en doelstellingen. Met maatwerk kan je de inhoud, de duur, de intensiteit en zelfs de leermethodiek van de training of opleiding aanpassen om optimaal aan te sluiten bij de unieke eisen van de organisatie.

Naast de trainingen op inschrijving verzorgt Dosign Academy ook incompany (maatwerk-) trajecten. Haal onze trainers naar je toe op een tijd en locatie die jouw organisatie het beste uitkomt!

Bij incompany trainingen brengen we de expertise rechtstreeks naar uw organisatie, waardoor uw medewerkers kunnen profiteren van een gepersonaliseerde leerervaring op hun eigen vertrouwde locatie.

De inhoud van de incompany training kan volledig worden aangepast aan de behoeften, doelen en specifieke uitdagingen van uw organisatie. Dit betekent dat uw team relevante vaardigheden en kennis opdoet die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden.

Naast volledige incompany trajecten is maatwerk ook een mogelijkheid. Een maatwerk traject is mogelijk voor zowel de vaktechnische modules als de persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

dots background

Ga met ons in gesprek

Geïnteresseerd in een incompany (maatwerk) traject? Neem dan vrijblijvend contact op!

Je kunt ons bereiken via telefoonnummer

+31 (0)10 244 09 44 of e-mail [email protected]

Ga met ons in gesprek