Dosign Academy
Maatwerk Traject De Voogt Naval Architects
Nieuwsoverzicht
Nieuws
Maatwerk Traject De Voogt Naval Architects

Naast onze reguliere opleidingen en trainingen verzorgt Dosign Academy ook verschillende in-company (maatwerk) trajecten. Een mooi voorbeeld hiervan is het ‘Schema’s en Diagrammen’ traject dat wij dit jaar hebben mogen verzorgen bij De Voogt Naval Architects.

De Voogt Naval Architects is een engineeringbureau dat uitsluitend voor Feadship het ontwerp, de engineering en het onderzoek en ontwikkeling van unieke superjachten verzorgt. Hier beschikken ze over alle expertise om het volledige ontwerp- en engineeringsproces te begeleiden en uit te voeren.

De Voogt Naval Architects is destijds bij Dosign Academy terecht gekomen met de vraag om een groep engineers op te leiden op het gebied van schema’s en diagrammen. Na zorgvuldig overleg was de conclusie dat deze onderwerpen grotendeels afgedekt zijn in de opleiding Piping Design & Engineering van Dosign Academy. De groep deelnemers heeft daarom in verkorte tijd de voor hen relevante onderdelen uit deze opleiding gevolgd. 

Naast de bestaande lesstof heeft Dosign Academy, in samenwerking met De Voogt Naval Architects en de trainers, een stuk aanvullend lesmateriaal ontwikkeld om zo aan alle verwachtingen te kunnen voldoen. Zodoende werd het traject ‘Schema’s en Diagrammen’ in werking gezet.

Na een periode van ongeveer 6 maanden zijn alle deelnemers inmiddels met vlag en wimpel geslaagd. Gefeliciteerd!

Hoe verloopt zo'n traject nu precies?

Hieronder staat het proces van een in-company (maatwerk) traject globaal omschreven. Heb je vragen over of interesse in een soortgelijk traject, laat het dan vooral even weten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk trajecten binnen Dosign Academy? Of wil je advies van een specialist? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10 244 09 44 of email [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Meer interessante nieuwsberichten

image
NieuwsDosign Academy

Bedrijfsbezoek BASF Antwerpen

De tweedejaars studenten van de Piping Design & Engineering opleiding te Hoogerheide op bedrijfsbezoek bij BASF Antwerpen!
image
NieuwsDosign Academy

Samenwerking Dosign Academy en SPPD

De Piping Design opleidingen van Dosign Academy zijn gecertificeerd door de Stichting Platform Piping Design (SPPD).
image
ArtikelDosign Academy

Even voorstellen: Dosign Academy

Even voorstellen... Dosign Academy, building a future on knowledge