Dosign Academy
Training Interviewtechnieken Technici
Aanbod
Training Interviewtechnieken Technici
  • Locatie
    Rotterdam
  • Duur
    4 dagdelen

Algemene informatie

Als (HR-)manager weet u als geen ander hoe u werving- en selectiegesprekken voert met kandidaten. Persoonseigenschappen, opleiding, ervaring en motivatie weet u feilloos te achterhalen. Maar wat als de kandidaten een technisch specialist is en u meer wilt weten over zijn/haar technische kennis en vaardigheden? Hoe brengt u die verdieping aan in uw gesprek?

Als specialistisch opleidingsinstituut voor de technische sector ontwikkelden wij hiervoor een succesvolle methode, die we graag met u delen. Een van onze grootste klanten is ons zusterbedrijf Dosign Engineering, een detacheringsbureau van hoogopgeleide technici. De medewerkers van Dosign Engineering, veelal niet-technici, maken al jaren gebruik van onze methode. Hiermee verkrijgen zij een betrouwbaar beeld van de kennis en vaardigheden van hun sollicitanten. Dit is een must, aangezien zij de kwaliteit van hun gedetacheerden financieel garanderen richting hun opdrachtgevers.

Lesinhoud

Onze methode bestaat uit interviewtechnieken en gespreksvaardigheden waarmee u helder en nauwkeurig inzicht krijgt in de kennis en kwaliteiten van uw technisch specialistische kandidaten. Tijdens een tweedaagse training leert u wat de methode inhoudt en hoe u deze in de praktijk toepast.

Doelgroep

De training Interviewtechnieken Technici is bedoeld voor (HR-)managers die meer inzicht willen in het interviewen van kandidaten voor technische vacatures.

Klaar voor de volgende stap in je carrière?
30 mei 2024 t/m 13 jun 2024
Rotterdam
4 dagdelen
Klassikaal
Aanmelden
Meer dan 5 deelnemers of geen passende datum gevonden?
Gerelateerde programma's
Start: 6 maart 2024
Training Effectieve Communicatie
Persoonlijke ontwikkeling
2 dagdelen

Communicatie is onlosmakelijk verbonden met het werk van engineers

Dosign Academy
Liza Verbeek
Dosign Academy
Start: 16 mei 2024
Training Technisch Projectmanagement
Technische trainingen
8 dagdelen
Rotterdam

Wil jij je grenzen verleggen? Upgrade je projectmanagement skills! Als technicus met ambitie wil je je grenzen verleggen

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: neem contact op
Training Commerciële Vaardigheden
Persoonlijke ontwikkeling
4 dagdelen

'Signaleren en benutten van kansen' Als techneut zal je niet direct een sales doelstelling hebben

Dosign Academy
Liza Verbeek
Dosign Academy