Dosign Academy
Training Cybersecurity
Aanbod
Training Cybersecurity
  • Locatie
    Meerdere locaties
  • Duur
    1 dagdeel

Algemene informatie

Cybersecurity is het verdedigen van computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en gegevens tegen schadelijke aanvallen. De dreiging en impact van cybercrime groeit snel en logischerwijs dus ook de vraag naar kennis op het vlak van digitale veiligheid. Tijdens dit gastcollege wordt er meer inzicht gegeven in dit onderwerp. Hierbij gaat het om inzicht in Cybersecurity, maar ook Social Engineering en hacks komen aan de orde.

Lesinhoud

Het gastcollege start met een introductie in de Cybersecurity. Vervolgens wordt de technologie van een aanval uitgelegd. Wat betekent een aanval voor de Cybersecurity in zijn geheel. Bij Social Engineering wordt er dieper ingegaan op wat het is en hoe effectief het is. Bij hacks wordt getoond hoe dit plaatsvindt op een virtuele computer. De docent gaat ook dieper in op het bewust worden van de eigen veiligheid. En het gastcollege sluit af met een interactieve discussie. Hoe beveilig je jezelf tegenover aanvallen?

Doelgroep

De training Cybersecurity biedt interessante inzichten voor iedereen die met dit onderwerp in aanraking kan komen. Je kunt hierbij denken aan software en hardware engineers, automatiseringsengineers, instrumentatie engineers, maar ook projectleiders, ict-medewerkers en de kantoororganisatie zijn hierbij gebaat.

Gastdocent

Deze training wordt verzorgd door Robert Saunders. Hij is een gastdocent en eigenaar van Eye-Concept Industrial Automation B.V.

Klaar voor de volgende stap in je carrière?
Er zijn op dit moment nog geen data beschikbaar voor deze opleiding/training.
Meer dan 5 deelnemers of geen passende datum gevonden?
Gerelateerde programma's
Start: neem contact op
Industriële Automatisering
Opleidingen
39 dagdelen

Ben je op zoek naar een parttime opleiding in een technisch vakgebied met toekomst? Of ben je al werkzaam in de Industriële Automatisering …

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: neem contact op
Instrumentatie Engineering
Opleidingen
37 dagdelen

In de procesindustrie staat efficiëntie steeds meer centraal

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: 9 oktober 2024
Training Basiskennis Functionele Veiligheid (SIL)
Technische trainingen
2 dagdelen

De veiligheid van industriële installaties is van groot belang voor de medewerkers, het milieu en de beheerder

Dosign Academy
Niek van der Gaast
Dosign Academy