Dosign Academy
Constructiemanagement in de procesindustrie
Aanbod
Constructiemanagement in de procesindustrie
  • Locatie
    Rotterdam
  • Duur
    20 dagdelen

Algemene informatie

Leer alles over het aansturen van een constructieteam met oog voor veiligheid, kwaliteit en planning! Heb jij een technische bachelor of master? Heb je een passie voor techniek, ben je leergierig, werk je graag in teams en sta je ook nog eens stevig in je schoenen? Wil je je dagelijks inzetten voor het functioneren van het constructieteam? Dan is de opleiding Constructiemanagement echt wat voor jou!

Lesinhoud

Technici die gedegen, up-to-date theoretische kennis met praktische vaardigheden combineren: daarvan zijn er altijd te weinig. Immers, werkprocessen worden complexer en mede door de vergrijzing vloeit er veel kennis uit de branche weg. Ook binnen het vakgebied Constructiemanagement worden wij - en de markt - al geruime tijd geconfronteerd met de beperkte beschikbaarheid van ambitieuze technici met kennis van zaken. En gezien de vergrijzing in deze sector zal dit de komende jaren zeker niet verbeteren. Daarom helpen wij die kennis op peil te houden. Constructiemanagement is een ontzettend breed vakgebied. Je houdt je bezig met de techniek, maar ook met veiligheid, planning en calculaties. Bovendien is het een echt "mensen-vak". Je stuurt niet alleen collega’s aan, maar onderhoudt ook de contacten met klanten en contractors. Niet alleen de theorie over bijvoorbeeld projectstructuren, projectcontrols en (sub)contracting komen aan bod, onze trainers delen ook hun uitgebreide kennis en ervaring uit de praktijk over onderwerpen als veiligheid (HSE), organisatie en constructiestrategieën.

Doelgroep

De opleiding Constructiemanagement is bedoeld voor starters en doorgroeiers in de procesindustrie. Heb je bijvoorbeeld een bachelor Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Engineering? En wil je je ontwikkelen richting een ontzettend uitdagende functie in een uniek vakgebied? Ben je initiatiefrijk, maar ook een echte teamplayer? De opleiding van Dosign Academy biedt hiervoor de handvatten!

Maatwerk en incompany trajecten

Dosign Academy biedt een breed pakket aan opleidingen, vaktechnische modules en persoonlijke vaardigheidstrainingen. Naast de trainingen op inschrijving verzorgen wij ook in-company (maatwerk-) trajecten. Hiermee kunnen we de constructiemanagers van de toekomst ook de juiste technische bagage meegeven. Haal onze trainers naar je toe op een tijd en locatie die jouw organisatie het beste uitkomt!
Klaar voor de volgende stap in je carrière?
6 mrt 2024 t/m 22 jan 2025
Rotterdam
2 jaar
Klassikaal
Aanmelden
Meer dan 5 deelnemers of geen passende datum gevonden?
Gerelateerde programma's
Start: neem contact op
Piping Design & Engineering (Rotterdam)
Opleidingen
40 dagdelen
Rotterdam

Heb jij een werktuigbouwkundige achtergrond en beschik je over creativiteit en ruimtelijk inzicht? Of ben je beginnend Piping Engineer? Dan…

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: 16 mei 2024
Training Technisch Projectmanagement
Technische trainingen
8 dagdelen
Rotterdam

Wil jij je grenzen verleggen? Upgrade je projectmanagement skills! Als technicus met ambitie wil je je grenzen verleggen

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: 7 november 2024
Verdiepingsmodule 1: Explosieveiligheid (ATEX)
Technische trainingen
4 dagdelen
Rotterdam

Explosiegevaar kan zich voordoen binnen alle organisaties waar gewerkt wordt met brandbare gassen, dampen of poeders

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy