Dosign Academy
Dosign Academy: ook hét opleidingsinstituut voor interne medewerkers
Nieuwsoverzicht
Artikel
Dosign Academy: ook hét opleidingsinstituut voor interne medewerkers

Bij Dosign erkennen we de cruciale rol van opleidingen en trainingen in de (persoonlijke) ontwikkeling van het personeel. Het zou dan natuurlijk vreemd zijn als we geen solide inwerkprogramma zouden hebben voor onze eigen interne medewerkers. Daarom biedt Dosign Academy al geruime tijd een uitgebreid trainingsprogramma aan voor verschillende groepen nieuwe medewerkers van Dosign en de zusterbedrijven AXS Techniek, AXS Logistiek en HBO Young Professionals.

Centraal staan hierbij onderwerpen als interviewtechnieken, commercieel telefoneren, persoonlijke verkoop en de verschillende fasen van het detacheringstraject. Tijdens de training “Acquisitie voor Recruiters” wordt het geleerde gelijk in de praktijk gebracht: alle deelnemers nemen een eigen kandidatenlijst mee welke zij bellen. Naar aanleiding hiervan krijgen zij feedback en tips.

Om de training een leuk competitief element mee te geven, krijgen de deelnemers punten voor het achterhalen van belangrijke informatie en het maken van een afspraak. Jaarlijks wordt er een cursist van het jaar uitgeroepen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van technische opleiding en training binnen Dosign Academy? Of wil je advies van een specialist? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10 244 09 44 of email [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Meer interessante nieuwsberichten

image
NieuwsDosign Academy

Samenwerking Dosign Academy en SPPD

De Piping Design opleidingen van Dosign Academy zijn gecertificeerd door de Stichting Platform Piping Design (SPPD).
image
ArtikelDosign Academy

Even voorstellen: Dosign Academy

Even voorstellen... Dosign Academy, building a future on knowledge
image
ArtikelOpleiding

Blended opleiding Piping Design en Engineering

Een unieke combinatie van online én klassikale lessen