Dosign Academy
Even voorstellen: Dosign Academy
Nieuwsoverzicht
Artikel
Even voorstellen: Dosign Academy

Even voorstellen... Dosign Academy, building a future on knowledge.

Zoek jij een technische opleiding om je breder te ontwikkelen in je vakgebied? Of wil je je juist specialiseren in een (andere) technische discipline? Naar aanleiding van de open avond van Dosign Academy hebben we een impressie gemaakt van de mogelijkheden bij Dosign Academy in de vorm van een interessante video.

Dosign Academy is hét opleidingsinstituut voor hoger opgeleide technici. Werkgevers staan te springen om goede technische vakmensen die kennis van zaken én knowhow van andere technische disciplines hebben!

Bekijk de video hier of onderaan de pagina!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van technische opleiding en training binnen Dosign Academy? Of wil je advies van een specialist? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10 244 09 44 of email [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Video
Video

Meer interessante nieuwsberichten

image
NieuwsDosign Academy

Maatwerk Traject De Voogt Naval Architects

Naast onze reguliere opleidingen en trainingen verzorgt Dosign Academy ook verschillende in-company (maatwerk) trajecten!
image
NieuwsDosign Academy

Bedrijfsbezoek BASF Antwerpen

De tweedejaars studenten van de Piping Design & Engineering opleiding te Hoogerheide op bedrijfsbezoek bij BASF Antwerpen!
image
NieuwsDosign Academy

Samenwerking Dosign Academy en SPPD

De Piping Design opleidingen van Dosign Academy zijn gecertificeerd door de Stichting Platform Piping Design (SPPD).