Dosign Academy
Blended opleiding Piping Design en Engineering
Nieuwsoverzicht
Artikel
Blended opleiding Piping Design en Engineering

Recentelijk hebben er wereldwijd aanzienlijke veranderingen plaatsgevonden. De COVID-19 pandemie heeft geleid tot een toename van thuiswerken, online vergaderingen en een groeiende erkenning van de mogelijkheden van digitale tools zoals Microsoft Teams en Google Meet. Ook bij Dosign Academy hebben we de afgelopen tijd verschillende lessen online verzorgd.

Voor zowel cursisten als trainers was dit even wennen, maar inmiddels is deze manier van lesgeven niet meer weg te denken.

Vanwege de COVID-19 pandemie hebben we bij Dosign Academy besloten om blended learning te implementeren. Dit betekent een mix van online en fysieke lessen, waarbij beide elkaar versterken. Ook na de pandemie biedt deze aanpak veel flexibiliteit. Cursisten kunnen de online lessen vanuit huis volgen en tijdens fysieke bijeenkomsten opdrachten en praktijksituaties bespreken. We hebben zorgvuldig bepaald welke onderdelen van de opleiding geschikt zijn voor digitaal onderwijs en welke niet.

Inmiddels is de blended opleiding Piping Design en Engineering een begrip bij Dosign Academy. Hierbij zijn er zowel online als fysieke contactmomenten. Qua inhoud van de opleiding verandert er niets, maar de manier waarop de lesstof naar de cursist wordt gebracht biedt meer vrijheid, ruimte en flexibiliteit op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de opleiding Piping Design en Engineering of een andere technische opleiding of training binnen Dosign Academy? Of wil je advies van een specialist? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10 244 09 44 of email [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Meer interessante nieuwsberichten

image
NieuwsDosign Academy

Samenwerking Dosign Academy en SPPD

De Piping Design opleidingen van Dosign Academy zijn gecertificeerd door de Stichting Platform Piping Design (SPPD).
image
ArtikelDosign Academy

Even voorstellen: Dosign Academy

Even voorstellen... Dosign Academy, building a future on knowledge
image
ArtikelDosign Academy

Trainer aan het woord: Marlon Pricken

"Als ik mijn bèta achtergrond vertel en mijn guilty pleasure deel, verschijnt er gelukkig altijd een glimlach bij iedereen en kan ik bijna een zucht van verlichting horen."