Dosign Academy
Blended opleiding Piping Design en Engineering
Nieuwsoverzicht
Artikel
Blended opleiding Piping Design en Engineering

Recentelijk hebben er wereldwijd aanzienlijke veranderingen plaatsgevonden. De COVID-19 pandemie heeft geleid tot een toename van thuiswerken, online vergaderingen en een groeiende erkenning van de mogelijkheden van digitale tools zoals Microsoft Teams en Google Meet. Ook bij Dosign Academy hebben we de afgelopen tijd verschillende lessen online verzorgd.

Voor zowel cursisten als trainers was dit even wennen, maar inmiddels is deze manier van lesgeven niet meer weg te denken.

Vanwege de COVID-19 pandemie hebben we bij Dosign Academy besloten om blended learning te implementeren. Dit betekent een mix van online en fysieke lessen, waarbij beide elkaar versterken. Ook na de pandemie biedt deze aanpak veel flexibiliteit. Cursisten kunnen de online lessen vanuit huis volgen en tijdens fysieke bijeenkomsten opdrachten en praktijksituaties bespreken. We hebben zorgvuldig bepaald welke onderdelen van de opleiding geschikt zijn voor digitaal onderwijs en welke niet.

Inmiddels is de blended opleiding Piping Design en Engineering een begrip bij Dosign Academy. Hierbij zijn er zowel online als fysieke contactmomenten. Qua inhoud van de opleiding verandert er niets, maar de manier waarop de lesstof naar de cursist wordt gebracht biedt meer vrijheid, ruimte en flexibiliteit op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de opleiding Piping Design en Engineering of een andere technische opleiding of training binnen Dosign Academy? Of wil je advies van een specialist? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10 244 09 44 of email [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Meer interessante nieuwsberichten

image
NieuwsDosign Academy

Maatwerk Traject De Voogt Naval Architects

Naast onze reguliere opleidingen en trainingen verzorgt Dosign Academy ook verschillende in-company (maatwerk) trajecten!
image
NieuwsDosign Academy

Bedrijfsbezoek BASF Antwerpen

De tweedejaars studenten van de Piping Design & Engineering opleiding te Hoogerheide op bedrijfsbezoek bij BASF Antwerpen!
image
NieuwsDosign Academy

Samenwerking Dosign Academy en SPPD

De Piping Design opleidingen van Dosign Academy zijn gecertificeerd door de Stichting Platform Piping Design (SPPD).