Dosign Academy
Bedrijfsbezoek BASF Antwerpen
Nieuwsoverzicht
Nieuws
Bedrijfsbezoek BASF Antwerpen

Op woensdag 22 mei 2024 zijn de tweedejaars studenten van de opleiding Piping Design & Engineering op bedrijfsbezoek geweest bij het chemische productiecentrum van BASF in Antwerpen.

Onder leiding van Hans Mouws en Luc Bevers werd de groep meegenomen met een rondleiding over de site. Tijdens de rondleiding konden de studenten al hun vragen stellen over Piping en meer! Erg leuk om iets wat ze eerst in de les hebben geleerd nu ook in de praktijk te kunnen zien.

De rondleiding werd afgesloten met een klim op de ammoniaktank van meer dan 26 meter hoog. Dit zorgde voor een prachtig en indrukwekkend uitzicht over de hele site. Na de rondleiding werd de normale les vervolgd.

Hans en Luc, bedankt voor de goede zorgen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van technische opleiding en training binnen Dosign Academy? Of wil je advies van een specialist? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10 244 09 44 of email [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Meer interessante nieuwsberichten

image
NieuwsDosign Academy

Samenwerking Dosign Academy en SPPD

De Piping Design opleidingen van Dosign Academy zijn gecertificeerd door de Stichting Platform Piping Design (SPPD).
image
ArtikelDosign Academy

Even voorstellen: Dosign Academy

Even voorstellen... Dosign Academy, building a future on knowledge
image
ArtikelOpleiding

Blended opleiding Piping Design en Engineering

Een unieke combinatie van online én klassikale lessen