Dosign Academy
Training Offshore Engineering
Aanbod
Training Offshore Engineering
  • Locatie
    Meerdere locaties
  • Duur
    2 avonden

Algemene informatie

Heb jij ambities op het gebied van offshore engineering? De training Offshore Engineering leert jou alles over de verschillen tussen offshore en onshore installaties! Offshore omvat een aanzienlijke hoeveelheid gespecialiseerde disciplines. Je kunt ze in drie basisactiviteiten onderverdelen, namelijk engineering, constructie en productie. Deze training behandelt in hoofdzaak de aspecten van piping engineering die voor de offshore gelden en/of verschillen ten opzichte van een landlocatie.

Lesinhoud

In de training laten we alle facetten passeren die van belang zijn om te weten als je als engineer werkzaam bent binnen de branche of de ambities hebt om erin te werken. Bovendien spiegelen we de theorie direct aan praktijksituaties. Of het nu gaat over hoe de installatie is opgebouwd, hoe het ontwerpproces voor de petrochemische leidingsystemen eruit ziet, welke equipment en instrumentatie er wordt gebruikt, hoe wordt omgegaan met omgevingsfactoren zoals klimaat en diepte of met welke veiligheidsaspecten rekening moet worden gehouden. Tijdens deze training krijg je het antwoord.

Doelgroep

De offshore training is er voor alle werktuigbouwkundigen die ambities hebben in de engineering binnen de offshore procesindustrie. Deze training is ook uitermate geschikt voor kandidaten die een goede basiskennis willen opdoen over de offshore-industrie. Kennis van piping/mechanical is een pré.
Klaar voor de volgende stap in je carrière?
Er zijn op dit moment nog geen data beschikbaar voor deze opleiding/training.
Meer dan 5 deelnemers of geen passende datum gevonden?
Gerelateerde programma's
Start: neem contact op
Piping Design & Engineering (Rotterdam)
Opleidingen
40 dagdelen
Rotterdam

Heb jij een werktuigbouwkundige achtergrond en beschik je over creativiteit en ruimtelijk inzicht? Of ben je beginnend Piping Engineer? Dan…

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: 7 november 2024
Verdiepingsmodule 1: Explosieveiligheid (ATEX)
Technische trainingen
4 dagdelen
Rotterdam

Explosiegevaar kan zich voordoen binnen alle organisaties waar gewerkt wordt met brandbare gassen, dampen of poeders

Dosign Academy
Tim van Wijngaarden
Dosign Academy
Start: 6 maart 2024
Constructiemanagement in de procesindustrie
Opleidingen
20 dagdelen

Leer alles over het aansturen van een constructieteam met oog voor veiligheid, kwaliteit en planning! Heb jij een technische bachelor of m…

Dosign Academy
Niek van der Gaast
Dosign Academy