Dosign Academy
Taaltraining: Engels
Aanbod
Taaltraining: Engels
  • Locatie
    Meerdere locaties
  • Duur
    15 / 20 x 1,5 uur

Algemene informatie

Steeds meer bedrijven gaan internationaal, trekken medewerkers aan uit het buitenland of besteden hun productie uit naar het buitenland. Hierdoor wordt Engels steeds belangrijker en soms zelfs als voertaal ingevoerd. Vind jij dat je Engels beter kan of moet? Dosign Academy biedt trainingen Engels voor technische professionals op verschillende niveaus: van het leren spreken en schrijven van de taal tot het opstellen van foutloze teksten.

Lesinhoud

In de opstart wordt een kosteloze intake aangeboden waarin het niveau van de cursist wordt bepaald en de persoonlijke leerdoelen worden besproken. Aan de hand van het intakegesprek wordt er een persoonlijk advies aangeboden. Tevens wordt er gesproken over leslocatie en voorkeur voor lesdagen en -tijden.

De nadruk ligt op oefenen van de persoonlijke leerdoelen zoals besproken worden in een intakegesprek. Mails en verslaglegging uit de praktijk kunnen besproken worden.

Alle stof wordt aangeboden in concrete oefeningen binnen de context van de werkvloer.

Doelgroep

De taaltraining Engels is ontwikkeld voor alle technische professionals die graag Engels willen leren of hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren.

In-house training

De taaltrainingen kunnen worden verzorgd op een locatie naar voorkeur. In-house trainingen kunnen ook worden verzorgd voor kleine groepen, mits de uitgangspunten (startniveau, leerdoelen, leercurve) voldoende overeenkomen.

Klaar voor de volgende stap in je carrière?
Er zijn op dit moment nog geen data beschikbaar voor deze opleiding/training.
Meer dan 5 deelnemers of geen passende datum gevonden?
Gerelateerde programma's
Start: neem contact op
Taaltraining: Duits
Persoonlijke ontwikkeling
15 / 20 x 1,5 uur

Internationalisering is ook in de techniek steeds belangrijker

Dosign Academy
Liza Verbeek
Dosign Academy
Start: neem contact op
Taaltraining: Nederlands
Persoonlijke ontwikkeling
15 / 20 x 1,5 uur

Werk je bij een Nederlands technisch bedrijf en wil je Nederlands leren? Of vind jij dat je Nederlands beter kan of moet? Dosign Academy bi…

Dosign Academy
Liza Verbeek
Dosign Academy
Start: 16 mei 2024
Training Presentatietechnieken
Persoonlijke ontwikkeling
2 dagdelen
Rotterdam

Bedenk eens hoe vaak je eigenlijk een presentatie zou moet geven! Zoals de sterke punten van je bedrijf presenteren aan een nieuwe klant, e…

Dosign Academy
Liza Verbeek
Dosign Academy